#1 06/02/2008 09:37:07

manu399
New member

traduction

bonjour
j ai un contact dans une banque
voila mon probleme de traduction
merci

Obrazec za vpis na listo interesentov za nakup
numizmatičnih vrednosti z naslova dodatnega kovanja
Priimek in ime:   
Naslov:   
Rojstni datum in kraj:   
Številka osebnega dokumenta:   
Davčna številka:   
Elektronski naslov:
Telefonska številka:   
Zainteresiran/a sem za nakup zbirateljskih kovancev, ki bodo dokovani :

1.    Zlatnik Predsedovanje EU - dokovanje
2.    Srebrnik Predsedovanje EU - dokovanje
3.    Spominski kovanec 3 EUR Predsedovanje EU - dokovanje
4.    Zlatnik  Valentin Vodnik - dokovanje
5.    Srebrnik Valentin Vodnik - dokovanje

Kovanec bom prevzela v enoti Deželne banke Slovenije d. d. na lokaciji:
Da bi zadostili čim širšemu krogu interesentov, je količina omejena na 1 (en) kos posamezne vrste zbirateljskih kovancev. V primeru manjšega povpraševanja vas bomo naknadno obvestili o možnosti dodatnega nakupa.
Deželna banka Slovenije d. d. me bo uvrstila na listo interesentov v okviru razpoložljivih količin.

Kraj in datum:                                                                                                            Podpis:

#2 06/02/2008 19:14:34

Louis
Member

Re: traduction

Obrazec za vpis na listo interesentov za nakup  numizmatičnih vrednosti z naslova dodatnega kovanja
Formulaire d'inscription des intéréssés pour l'achats de pièces numismatique pour une frappe complémentaire

Priimek in ime:   Prénom et Nom
Naslov:    Adresse permanente
Rojstni datum in kraj:    Date et lieu de naissance:
Številka osebnega dokumenta:  N° de  carte d'identité
Davčna številka:   N° fiscal:
Elektronski naslov: Adresse e-mail
Telefonska številka:    Numéro du téléphone:

Zainteresiran/a sem za nakup zbirateljskih kovancev, ki bodo dokovani : Je suis intéressé par l'achat
de pièces de monnaies qui seront frappées

1.    Zlatnik Predsedovanje EU - dokovanje  La pièce en or La présidence de l'UE (frappe complement)
2.    Srebrnik Predsedovanje EU - dokovanje  La pièce en argent- La présidence de l'UE  (frappe complement)
3.    Spominski kovanec 3 EUR Predsedovanje EU - dokovanje - La pièce de souvenir 3 € - la présidence de l'UE (frappe complement)
4.    Zlatnik  Valentin Vodnik - dokovanje -Pièce en Or ValentinVodnik (frappe complement)
5.    Srebrnik Valentin Vodnik - dokovanje - Pièce en argent Valentin Vodnik (frappe complement)

Kovanec bom prevzela v enoti Deželne banke Slovenije d. d. na lokaciji:
Les pièce je prendrai dans la succursale  de Dezelna banka de Slovénie a l'adresse suivante:

Da bi zadostili čim širšemu krogu interesentov, je količina omejena na 1 (en) kos posamezne vrste zbirateljskih kovancev.
Pour qu'on puisse servirle plus grand nombre d'intéressés, la quantité commandéeest limité que pour une pièce seulement de chaque descriptif

V primeru manjšega povpraševanja vas bomo naknadno obvestili o možnosti dodatnega nakupa.
Au cas de faible demande de préinscription nous nous réservons le droit de vous proposer une quantité plus importante

Deželna banka Slovenije d. d. me bo uvrstila na listo interesentov v okviru razpoložljivih količin.
Deželna banka Slovenije d. d. ,  me placera sur la liste d'inscription dans lecadre des quantités disponibles.

Kraj in datum:    Date et Lieu:                                                                                                        Podpis: Signature

Pied de page du Forum